Edukacija djelatnika/ica i volontera/ki Crvenog križa
28.09.2021
Upoznavanje sa suvremenim strategijama učenja i poučavanja
28.09.2021

Znanstvena konferencija ‘Hrana i klimatske promjene’

Mjesto

Koprivnica

Naziv događanja:

Znanstvena konferencija 'Hrana i klimatske promjene'

Datum i vrijeme događanja:

15.09.2021

10:00

Prostor odvijanja događanja:

Sveučilište Sjever
Trg dr. Žarka Dolinara 1
Koprivnica

Opis događanja:

Klimatske promjene uzrokuju nepovratne promjene u okolišu koje su ozbiljna globalna prijetnja proizvodnji i sigurnosti hrane. U sklopu Svjetskog dana hrana koji se obilježava diljem svijeta 16. listopada, cilj ove konferencije je okupiti vodeće znanstvenike iz Hrvatske i inozemstva koji se bave klimatskim promjenama i njihovih utjecajem na sve aspekte proizvodnje, distribucije, dostupnosti i sigurnosti hrane.

Organizator događanja:

Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever te PERSPIRE projekt Instituta Ruđer Bošković uz podršku International Association of Dietary Nutrition and Safety (IADNS)

Kontakt za sve informacije oko događanja:

tanja.sipek@unin.hr
048499925