Radionica – Tradicionalna jela od heljde
27.11.2024
Priprema za novog čupavog člana obitelji
27.11.2024

Radionica “Plava riba i njena uporaba u kulinarstvu”

Događanje otvorenog tipa.

Mjesto

Zadar

Naziv događanja:

Radionica "Plava riba i njena uporaba u kulinarstvu"

Datum i vrijeme događanja:

03.12.2024

10:00

Prostor odvijanja događanja:

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar
A. G. Matoša 40, Zadar
Zadar

Opis događanja:

Polaznicima će biti predstavljene osnovne informacije o Plavoj ribi, te će prisustvovati radionici koja će uključivati čišćenje, filetiranje, termičku obradu prezentaciju i serviranje plave ribe.

Organizator događanja:

Ekonosmko-birotehnička i trgovačka škola Zadar

Kontakt za sve informacije oko događanja:

htus@htus.htnet.hr
0919203269