Školski praktikum (dodatne informacije prijavljeni polaznici će dobiti na email)
Šibenik
Opis događanja:
Pridruži nam se na besplatnu radionicu gluten free kuhinje! Nauči kako pripremiti jednostavna, a zdrava jela bez glutena i kako ih primijeniti u svakodnevnom rasporedu tvoje prehrane ili u prehrani osoba s intolerancijom na gluten. Na radionici sudjeluju predavačica kuharstva Biserka Šmit i predavačica Ana Cigić (slastičarna O.Da, Šibenik), koje će s nama podijeliti praktične i zanimljive recepte te dati savjete kako svakodnevna prehrana može na brz i jednostavan način biti prilagođena individualnim potrebama pojedinca.
Radionica se održava u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja u svrhu predstavljanja jednog od segmenata naših tečaja Specijalist alternativne kuhinje i Specijalist izrade slastica alternativne kuhinje. Osim gluten free kuhinje, na ova dva tečaja možeš usvojiti znanja o alternativnim namirnicama, njihovoj primjeni i pripremi u različitim alternativnim prehranama (različite vrste vegetarijanstva, prehrana bazirana na namirnicama biljnog porijekla, alergije i intolerancije na hranu te religijske restrikcije). Tečaji su financirani iz Europskog socijalnog fonda te su besplatni za ciljane skupine. Program je osmišljen tako da polaznika početnika educira o osnovama nutricionizma, zdrave prehrane, alternativnim načinima prehrane i alternativnim namirnicama za pripremu slastica.
PRIJAVE: na email obrazovanje@libar.net s naznakom "Gluten free radionica"
Prijavi se na vrijeme, jer broj mjesta je ograničen! Radujemo se kuhanju zajedno!