Objavljen je Javni poziv za angažman županijskih koordinatora u svrhu pripreme, organizacije i provedbe promotivnih aktivnosti u sklopu Nacionalne kampanje za promociju cjeložlvotnog učenja – Tjedan cjeloživotnog učenja za potrebe ESF+ projekta Daljnji razvoj sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih i podizanje svijesti o važnosti cjeloživotnog učenja
06.09.2024

Poziv na prijavu za XII. MAS – andragošku konferenciju

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira XII. MAS – andragošku konferenciju, koja će se održati od 28. do 30. listopada 2024. godine u Hotelu Aurora, Ul. Sunčana uvala 4, 51550 Mali Lošinj i Hotelu Vespera, Ul. Sunčana uvala 5, 51550 Mali Lošinj.

Konferencija se organizira u sklopu ESF+ projekta Daljnji razvoj sustava osiguravanja kvalitete u obrazovanju odraslih i podizanje svijesti o važnosti cjeloživotnog učenjaAktivnost 2: Jačanje kapaciteta stručnjaka i ostalih dionika u sustavu obrazovanja odraslih

XII. MAS će biti organiziran s posebnim osvrtom na tri tematska područja u sustavu obrazovanja odraslih: vrednovanje neformalnog i informalnog učenja, programi obrazovanja odraslih i osiguravanje kvalitete u sustavu obrazovanja odraslih.

Dodatnu vrijednost Konferenciji daju besplatni troškovi koje za sve sudionike Konferencije snosi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a koji uključuju smještaj, prehranu na bazi punog pansiona, prostor i opremu te izlaganja predavača/stručnjaka za obrazovanje odraslih na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Pravo na troškove smještaja imaju osobe čije je prebivalište ili boravište udaljeno više od 30 km od mjesta održavanja Konferencije. Osobama čije je prebivalište ili boravište udaljeno 30 km ili manje od mjesta održavanja Konferencije, troškove smještaja Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih neće snositi.

Sudionici Konferencije sami snose putne troškove (uključuje troškove javnog ili osobnog prijevoza, goriva, parkinga, korištenja taksija i sl.).

Pravo sudjelovanja i prijave na Konferenciju imaju:

–             zaposlenici i suradnici (ravnatelji, andragoški voditelji, nastavnici, stručni suradnici, predavači, treneri i sl.) ustanova registriranih za obavljanje djelatnosti obrazovanja odraslih, odnosno osobe koje je ustanova prijavitelja upisala u AZUP kao andragoške djelatnike

–             stručnjaci koji se bave razvojem i provedbom politika odgoja i obrazovanja (dokazna dokumentacija za sudjelovanje: Izjava institucije sudionika o pripadnosti ciljnoj skupini temeljem službene evidencije o zaposlenicima ili Ugovor o radu).

Moguće je prijaviti više predstavnika jedne ustanove pri čemu prednost imaju ravnatelji i andragoški voditelji. Agencija će osigurati minimalno jedno mjesto za predstavnika ustanove koja se prijavila u roku ili do popunjavanja slobodnih mjesta. Ovisno o popunjenosti, i nakon prijave jednog predstavnika svake ustanove, bit će moguće sudjelovanje više osoba iz iste ustanove koje je ustanova prijavila u skladu s navedenim uvjetima. Prilikom odabira drugog predstavnika ustanove prednost će imati ravnatelji, andragoški voditelji, a potom ostali zaposlenici i suradnici ustanove.

U slučaju odustajanja od sudjelovanja obvezna je zamjena drugog predstavnika iz iste ustanove.

Svi prijavitelji bit će obaviješteni o ishodu njihove prijave putem e-pošte navedene na prijavnom obrascu. Napominjemo da je u prijavnom obrascu potrebno navesti e-poštu osobe koja se prijavljuje.

Rok za prijavu je do 26. rujna 2024. do 16:00 sati.

Ako se predviđeni broj mjesta popuni prije isteka navedenoga roka za prijavu, prijave će se automatski zatvoriti. Prijave zaprimljene van roka za prijavu neće se razmatrati.

NAPOMENA: Prijave su moguće isključivo putem online obrazaca OVDJE, koji će biti aktiviran 19. rujna 2024. u 12:00 sati.

Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća (GDPR) od 27.4.2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka; GDPR) i u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42118), te usklađenim i primjenjivim propisima Republike Hrvatske. Korištenje i obrada Vaših podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja te prikupljanja nužnih podatka koji proizlaze iz provede ESF-ova projekta.

Prijavom na događaj i sudjelovanjem također dajete i suglasnost da Vas se fotografira i/ili snima te da se Vaše fotografije i/ili snimke objave na stranicama Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i stranici događanja.

Sudionici Konferencije obvezni su popuniti i dostaviti svu dokumentaciju kojom se dokazuje pripadnost ciljnoj skupini projekta. Agencija će naknadno dostaviti sve potrebne obrasce i upute za popunjavanje.

Detaljan program Konferencije bit će dostupan uskoro na službenoj web stranici Tjedna cjeloživotnog učenja www.cjelozivotno-ucenje.hr.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti gđi. Marini Režek Cvetko putem elektroničke pošte: marina.rezek.cvetko@asoo.hr.

S poštovanjem,

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih