Narodno učilište ustanova za obrazovanje i kulturu
Školjić 9
Rijeka
Opis događanja:
Sve veći broj ljubitelja zdravog života i fitnessa okreće se vegetarijanskoj i veganskoj prehrani. Uz brojne pozitivne učinke na okoliš i očuvanje prirodnih resursa, ovaj način prehrane pruža iznimne benefite u vidu očuvanja zdravlja, povećanju kvalitete života i općoj dobrobiti modernog čovjeka koji živi brzo, dinamično, uz brojna opterećenja i svakodnevne stresne situacije izazvane poslovnim i privatnim obvezama, kao i eventualnim zdravstvenim tegobama.
Namirnice životinjskog podrijetla mogu se lako i jednostavno zamijeniti onim biljnog podrijetla, stoga ćemo polaznicima na ovoj radionici pokazati koje sve ukusne zalogaje mogu pripremiti upravo od namirnica biljnog podrijetla. Polaznici ove radionice naučit će pripremati namaze od avokada i slanutka, pitu od prosa, kruh od pira i bolonjez od patlidžana.
Organizator događanja:
Narodno učilište ustanova za obrazovanje i kulturu